Pampers podarja

Kuharska knjižica za
mame in malčke

Z recepti kuharskega para Tejani
– Teje Perjet in Janija Jugovica

POŠLJI RAČUNE IN IZBERI KNJIGO

Ob nakupu izdelkov Pampers v vrednosti 20 eur v kateri koli prodajalni DM v Sloveniji prejmete izbrano Pampers kuharsko knjižico. Izbirate med dvema naslovoma:


  • Naši prvi grižljajčki ali
  • Moj mali gurman

5 x ROJSTNODNEVNA ZABAVA ZA MALČKE S TEJANI

Kako sodelujete v nagradni igri? 


Z nakupom

Vsi ki ste vpisali številko računa in izbrali knjižico avtomatično sodelujete tudi v nagradnem žrebanju.

Brez nakupa

Napišite kratek sestavek (do 500 znakov s presledki) na temo:


  • Naši prvi grižljajčki ali
  • Moj mali gurman

Nagradna igra poteka od 3. 5. do 6. 6. 2016  v prodajalnah DM po vsej Sloveniji.

Več o nagradni igri in pogojih sodelovanja si preberite tukaj.

SODELUJTE Z RAČUNOM

Kupite, izdelke blagovne znamke Pampers v vrednosti 20 € ali več v  v eni izmed prodajaln DM v Sloveniji in v spodnji obrazec vnesite račun, številko računa skupaj z datumom nakupa in svojimi podatki. Ne pozabite shraniti računa, s katerim dokazujete nakup!
Prilozi skaniran račun:

SODELUJTE BREZ RAČUNA

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi brez nakupa, tako da v kratkem sestavku (500 znakov) napišete besedilo  z naslovom Naši prvi grižljajčki ali Moj mali gurman in poleg pripišete še svoje podatke. Upoštevani bodo prispevki, prejeti do vključno 6. 6. 2016.

Minimalno število znakov je 500

NAGRADE

Kuharska knjižica za mame in malčke

Pampers kuharska knjižica je zbirka dveh knjig, ki so v pomoč staršem pri uvajanju hrane in pri pripravi pravih gurmanskih obrokov. Izvirne in zdrave recepte je prispeval kuharski par Tejani, koristne nasvete glede priprave hrane, nadomestnih živil in prebavnih težav pa sta prispevali tudi prehranski strokovnjakinji Urška Pavčnik in Andreja Širca Čampa. Prva knjižica je namenjena dojenčkom do 1. leta, druga pa zajema malčke od 1. do 3. leta starosti. 

Rojstnodnevna zabava za malčke s Tejani

Rojstni dan otroka je zagotovo eden najpomembnejših dni v letu, zato 5 nagrajencem podarjamo nepozabno rojstnodnevno praznovanje. Kuharski par Tejani bo poskrbel za vse – od vabil, druženja, varstva, kuhanja in pogostitve pa do zabave in novih doživetij. Za praznovanje v vrednosti 200 eur si lahko izberete prostore Tejani v Ljubljani ali idilično lokacijo na prostem v Čolnarni v Trbojah.

Pampers pants

Do 12 ur suhosti v hlačnih pleničkah, ki jih je preprosto zamenjati

Ko otroci shodijo, je pomembno, da zanje izberemo pleničke, ki njihovo kožo ohranjajo suho, obenem pa jim omogočajo, da nemoteno odkrivajo svet. Hlačne pleničke Pampers vsebujejo mikrokroglice, ki zadržijo mokroto in tako ohranjajo otrokovo kožo suho do 12 ur. Tudi zamenjava je poenostavljena. Pleničko preprosto oblečete kot hlačke, ko jo želite odstraniti, pa le pretrgate njena stranska dela. 

Pampers pleničke

Premium Care

Pleničke Pampers Premium se ponašajo z edinstveno kombinacijo odličnih lastnosti, zato nudijo izjemno zaščito kože s 5 zvezdicami. Materiali, mehki kot bombaž, tako na zunanji kot notranji strani pleničke ovijejo vašega otroka v vsestransko udobje. Sama plenička je izjemno tanka.

Posebna dvojna vpojna plast odvaja vlago in tekoče blato stran od otrokove kože in zadrži v notranjosti do 12 ur. Super vpojno jedro DryMax pomaga preprečevati uhajanje vlage nazaj na otrokovo kožo tudi v primeru pritiska.

Pampers pleničke

Active Baby Dry

Za veselo jutro je potrebnih do 12 ur suhosti. Zato imajo pleničke Pampers Active Baby Dry na novo zasnovan reliefni vrhnji vpojni sloj in jedro, ki vpije mokroto ter jo zadrži v notranjosti pleničke. Mehki, raztegljivi stranski trakovi se raztezajo in krčijo za udobno prileganje.
Naj se otrok prebuja v čudovita jutra s pleničkami Pampers Active Baby Dry.

Otroški robčki Pampers

Odlično osvežilno čiščenje

Edini robčki s Pampers balzamom, ki dajejo občutek svežine po kopanju. Za pristno doživetje čistoče. Robčki Pampers Baby Fresh: z alojo in prečiščeno vodo za pristno doživetje čistoče. So dermatološko preizkušeni.

Otroški robčki Pampers

Najbolj nežno Pampers čiščenje

Robčki Pampers Sensitive nudijo nežen dotik brez dišav, ki je mehak kot bombaž. Prepojeni so z losjonom, ki vsebuje kamilico in alojo. Ta edinstveni losjon Pampers ponovno vzpostavi naravno pH-ravnovesje otrokove kože, več kot dvakrat, tako dobro kot vata in voda. Robčki Pampers Sensitive pomagajo zaščititi kožo vašega otroka vsakič, ko jih uporabite. So dermatološko preizkušeni.

Otroški robčki Pampers

Odlično čiščenje brez dišav

Z robčki Pampers Natural Clean zagotovite zanesljivo čistočo - za svež in čist občutek. Robčki so mehki in nežni. Zanesljivo očistijo dojenčkovo kožo in jo ščitijo pred draženjem. Vsebujejo kremo kamilice, ki pomirja kožo. So dermatološko preizkušeni.